>> Om HP Kyla & Värme

HP Kyla & Värme AB grundades 1974 av Bengt Häger. Företaget verkar inom VVS, kyla, el, automatik samt hållbara energilösningar. Vi utför projektentreprenader, förebyggande service med målsättningen att undvika driftsstopp, akut service samt energianalyser inom hela området för husteknik. Som en del av serviceverksamheten tillhandahåller vi också jourverksamhet enligt principen 7/24 för våra avtalskunder. Vi har erforderliga behörigheter för det mesta inom husteknik.

Vår verksamhet baserar sig på grundtanken att leverera beprövade och hållbara lösningar för optimering av driftskostnader och med målsättningen att uppnå ett utmärkt och hälsovänligt inomhusklimat.

Vi satsar på en kunnig personal med ansvarskänsla för hög kvalitet samt ett gott samarbete med leverantörer och samarbetspartners för att tillhandahålla det bästa inom branschen.

När du funderar på något projekt, stort eller litet, tag kontakt med våra experter för rådgivning och utvärdering, en bra planering och val av rätta lösningar kan spara en hel del!