>> Jobba hos oss

HP Kyla & Värme koncernen är ett ledande företag inom husteknik med specialisering på hållbara energilösningar, kyllösningar, teknisk fastighetsskötsel, entreprenad och byggnadsautomation. Tillsammans med våra dotterföretag, HP City Fastighetsservice Ab och HP Klimatservice Ab i Sverige, sysselsätter vi ca. 40 personer. Företaget är solitt och lönsamt.

Våra serviceobjekt och entreprenader omfattar allt från bostadsbyggnader till krävande affärs- och industrifastigheter. En del av befattningarna är förmansställning där du fungerar som arbetsledare för övriga montörer. Ett inbyggt servicetänkande uppskattas också.

Vi förväntar oss en skolning och/eller dokumenterad arbetserfarenhet inom kyl-, VS-, ventilations- eller automationsteknik. Ett ansvarsfullt grepp samt förmågan att komma överens med personer i olika situationer är ett måste. Du arbetar systematiskt och kund fokuserat med uppskattning för yrkesstolthet och kvalitet. Du är intresserad av att utveckla dig själv. Du deltar också gärna i utvecklingen av vår verksamhet. Företaget använder långtgående digitala lösningar så användningen av informationsteknik är bekant för dig. Kyl-, VS- och el-behörighet är meriterande och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en fungerande arbetsomgivning med möjlighet till tilläggsskolning och vi hjälper dig framåt i din personliga utveckling i enlighet med dina målsättningar. Vi erbjuder också en konkurrenskraftig lön och personalförmåner.

Vi har för närvarande inga lediga platser. Men skicka gärna in en öppen ansökan så har vi dina uppgifter när det blir någon ledig plats i framtiden. Din öppna ansökan kan lämnas till info@hp.ax

För tilläggsinformation, kontakta.
VD Klas Monni, +358 457 3457 866,  klas.monni@hp.ax
Entreprenadchef, Kenth Tapio, 0457 343 0567
Servicechef, Johan Lundström  0457 343 4466